Produkter och tjänster > FotoWare

"Vilket av alla dessa PDF-alternativ är senaste versionen av produktdatabladet?" " Var hittar jag rätt version av företagets logo?" Upp till 30% av arbetstiden används till att söka eller återskapa material som redan finns i företaget. 90% av allt marknadsföringsmaterial blir aldrig använt, eftersom det är föråldrat eller inte är relevant längre.

Låter det bekant? Hittar du vad du söker när du behöver det? - Spara tid och pengar genom att organisera era ovärderliga digitala tillgångar med FotoWare.

FotoWare är plattformen för att hantera alla dina mediafiler i ett gränssnitt och en arkivlösning. Oavsett om du arbetar med bilder, layout eller rörlig bild får du snabb åtkomst och möjlighet att automatisera tidskrävande arbete. FotoWare är en moduluppbyggd skalbar lösning som håller och växer med dina behov. En moderat investering gör att du kommer igång med att organisera bilder och grafik, PowerPoint presentationer, PDF:ar, ljud- och videofiler. Du har alltid möjligheten att bygga ut systemet senare när verksamheten så kräver det.

  • FotoStation är designad för dig som jobbar med bilder. Att hitta, bearbeta och dela med dig bilder och grafik är nu otroligt enkelt. FotoStation ger dig möjlighet att automatisera ofta upprepade arbetsmoment såsom beskärning, storleksändring, skärpning, färghantering, skapa metadata m.m.
  • FotoWeb är en fullständig bildarkivlösning för publicering av digitala filer på Internet eller Intranet. Via en vanlig webbläsare kan anställda, kunder och samarbetspartners enkelt och snabbt hitta de mediafiler de behöver och använda dem i dokument, på webbsidor eller i trycksaker
  • Connect för snabb och pålitlig distribution av stora mängder filer. Connect kan ta hand om all filöverföring och distribution både i och utanför din organisation på ett väldigt flexibelt och underhållsfritt sätt och dessutom säkerställa att alla servrar och olika system arbetar tillsammans så att din produktion kan löpa på så smidigt som möjligt.
  • Index Manager är en serverapplikation utformad för att hantera växande arkiv med digitala mediafiler. Programmet möjliggör snabb tillgång och kraftfull sökning av bilder med hjälp av metadata som lagras i filerna. Index Manager förenklar även arkivhanteringen av filer samt fungerar som en nätverkskatalog och en indexeringsservice för andra programvaror från FotoWare.
  • Color Factory är en kraftfull serverprogramvara för att effektivera din dagliga hantering av digitala bilder och PDF dokument. Color Factory kan bearbeta många filer på en gång och via automatisk bildhantering säkerställer programmet att kvalitet upprätthålls, jämnt arbetsflöde bibehålls och att alla digitala mediafiler är klara för användning.
  • FotoWare Cameleon är en skalbar lösning för hantering och arkivering av mediafiler. Cameleon vänder sig i första hand till användare utanför traditionell mediaverksamhet. Till dig som arbetar med information, försäljning, konstruktion, sjukvård och utbildning. Systemet ger dig möjlighet att samla in dina mediafiler såsom bilder, pdf, grafik och powerpointfiler till ett arkiv där sökningen är enkel och bland det snabbaste som finns på marknaden.
  • www.fotoware.com
Suomeksi Suomeksi      På svenska På svenska
Kontakt
VASA
KD-Soft
Olympiagatan 16
65100 VASA
Tel 020 7310 710
Fax 06-312 0341

HELSINGFORS
KD-Soft
Björkmankansvägen 3
02200 ESBO
Tel 020 7310 719
PC för Alla - Nyheter
Copyright 2019 KD-Soft. Design by Mokomaki. All rights reserved.